Open Source Sofware

030 - 34 10 34 9 agile@www.nipon.nl

Teamtrainingen

NIPON is specialist in praktijkgerichte teamtraining en teamcoaching. Wij combineren theorie en tools altijd met een praktijkdeel. Veelal kiezen we hierbij voor een passende kookworkshop. We werken zo min mogelijk met een programma en nooit vanuit een syllabus. Aan de slag! 

Basisaanbod teamtrainingen 


KISS

Wij geloven in eenvoud. Eén van de principes van Agile is: ‘Doe liever 1 ding goed dan een hele boel dingen slecht’. Onze kracht ligt in het combineren van kennis, tools en praktijk. Ons trainingsaanbod is en blijft daarom beperkt.  De trainingen verzorgen wij bij voorkeur in onze prachtige trainingslocatie The Quilt aan de Utrechtse Vecht, maar op uw eigen locatie is uiteraard ook mogelijk

Nipon is praktijkgerichte opleiding, cursus, training en workshop in de agile mindset. Scrum werken? Doe eerst de certified agile onboarding. Nipon is praktijkgerichte opleiding, cursus, training en workshop in de agile mindset. Scrum werken? Doe eerst de certified agile onboarding. Nipon is praktijkgerichte opleiding, cursus, training en workshop in de agile mindset. Scrum werken? Doe eerst de certified agile onboarding. Nipon is praktijkgerichte opleiding, cursus, training en workshop in de agile mindset. Scrum werken? Doe eerst de certified agile onboarding. Nipon is praktijkgerichte opleiding, cursus, training en workshop in de agile mindset. Scrum werken? Doe eerst de certified agile onboarding.

Call Now Button