Open Source Sofware

030 - 34 10 34 9 agile@www.nipon.nl

Masterprogramma

Deze ‘training in excellence’ is het logische vervolg op het Onboarding programma of de Agile Checkup. Uw team werkt al volgens de Agile beginselen en maakt gebruik van één of meer Agile Frameworks. In een leerzame en praktijkgerichte sessie leert u Agile nog beter snappen. Het doel: meetbaar effectievere projecten. 

Wilt u de Agile vaardigheden en mindset van uw team verbeteren en optimaliseren? Hoe kunt u Agile en scrum effectiever inzetten? Volg de praktijkgerichte onboarding training van NIPON. We bieden teamtraining en organisatietraining.Maatwerk
Bij InCompany Agile teamtrainingen stemmen we de module af op de opdrachtgever. We nemen de organisatie visie, missie en doelen als uitgangspunt. In de trainingscasus verwerken we de issues. InCompany trajecten starten daarom altijd met een uitgebreide  intake. Het intakegesprek kost u niets en levert gegarandeerd waardevolle inzichten op.

Contact
Wilt u weten hoe de training van NIPON bijdraagt aan krachtige teams? Vraag een gratis adviesgesprek aan. Stuur een email naar teamtraining@nipon.nl of bel ons.

030 - 34 10 34 9 

agile trainingen in utrecht en amsterdam, master programma voor agile scaling training en coaching.

De Impact Cirkel voor deze training

Wilt u uw scrum team trainen? NIPON verzorgt praktijkgerichte teamtrainingen in de Agile Mindset.

We focussen op onboarding, soft skills, teambuilding en proces & planning. Desgewenst bieden we individuele teamleden een coachingstraject met focus op persoonlijke effectiviteit.

De trainingen verzorgen wij bij voorkeur op onze prachtige trainingslocatie in Oud Zuilen, maar InCompany is ook mogelijk. 

Call Now Button