Open Source Sofware

030 - 34 10 34 9 agile@www.nipon.nl
NIPON biedt een crash course in agile, scrum, kanban en scrumban. een eendaagse introductie.

Crash course

Nipon biedt een ‘crash course’ in de Agile mindset. In één dag leren wij uw team alle ins en outs van Agile werken. Uiteraard komen de frameworks scrum, kanban en scrumban ruim aan bod. Naast een hoop theorie is er voldoende ruimte voor interactie. Uw vraag staat centraal. Let op: dit is de enige training waar we geen praktijksetting creëren. 

NIPON biedt een crash course in de agile mindset. Leer scrummen in 1 dag. met onze teamtraining in agile, scrum en kanban.Voorgesprek
Hoewel de training een grote theoretische component heeft, is er voldoende ruimte voor interactie. Voorafgaand aan de Agile crash course stemmen we daarom uw wensen af. Wat doet u, wat wilt u en waar loopt u tegenaan? De kosten van de intake zijn inbegrepen in de trainingsprijs.

 

Tijdsduur
Sessie van 4 uur.

Trainer(s)
De Agile crash course wordt gegeven door Agile coach Scrum master/Agile coach Elric Crouch of Product owner/Agile coach Gerjon Zomer.

Deelnemers
Deze training verzorgen wij voor groepen tot 16 personen. Grotere groepen in overleg. Kennis van Agile of een van de frameworks is niet nodig. Tegelijk is de training ook geschikt voor mensen die al agile werken.

Locatie
De Agile crash course wordt standaard verzorgd in onze sfeervolle trainingslocatie in Utrecht (Oud Zuilen). Bij grote groepen wijken we uit naar een alternatief. Uiteraard is incompany bij u op kantoor ook mogelijk.

Investering
De kosten voor de Agile crash course zijn € 2.995,00 (ex btw). Dit is het tarief voor de hele groep. Inbegrepen zijn de training, huur van de trainingslocatie, hapjes & drankjes, kookworkshop en afsluitend meergangen diner inclusief dranken.

Extenties
Wij adviseren de crash course te combineren met onze unieke workshop Scrum Koken. De trainer observeert het team en de teamleden en geeft bruikbare feedback en handvatten voor succesvol Agile werken. Mogelijkheden en kosten in overleg.

Info en boeken
Wilt u meer informatie over de Agile crash course of deze training boeken? Belt met Gerjon Zomer (06 – 113 871 33), stuur een e-mail naar agile@nipon.nl of gebruik het contactformulier.

 

nipon impact model voor de agile crash course

De Impact Cirkel voor deze training

Wilt u uw scrum team trainen? NIPON verzorgt praktijkgerichte teamtrainingen in de Agile Mindset.

We focussen op onboarding, soft skills, teambuilding en proces & planning. Desgewenst bieden we individuele teamleden een coachingstraject met focus op persoonlijke effectiviteit.

De trainingen verzorgen wij bij voorkeur op onze prachtige trainingslocatie in Oud Zuilen, maar InCompany is ook mogelijk. 

Call Now Button