Open Source Sofware

030 - 34 10 34 9 agile@www.nipon.nl
NIPON biedt coaching voor bestuurders, directie en management

Directiecoaching

Coaching van bestuur, directie en management

Leiderschap kun je leren. Dat is de overtuiging waarop onze coaching gebaseerd is. In elk mens zit een leider, het is alleen zoeken naar de natuurlijke stijl van leiden en het vinden van een passende omgeving om deze kwaliteiten in te zetten. Leiding geven begint met persoonlijk leiderschap. Ken u zelve. NIPON biedt persoonlijke coaching voor directieleden en bestuurders. En teamtraining voor managers. 

Inhoud
Coaching is maatwerk. NIPON zet voor coaching van management en directie meestal trainers/coaches Gerrit Streekstra en Maurice Overbeeke (zie teampagina) in. Zij gaan altijd samen aan de slag met de coachee of het team. Bij een specifieke vraag of werkomgeving kan uiteraard een andere coach worden ingeschakeld.

 

Informatie
Directie- en managementcoaching volgt meestal uit een teamtraject. Voor de mogelijkheden neemt u contact met ons via coaching@nipon.nl of bel op ons nummer 030 – 34 10 34 9.  U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

* Wij werken hoofdzakelijk in opdracht van organisaties. Private personen die op zoek zijn naar coaching kunnen bij ons terecht, mits de coaching gerelateerd is aan het professioneel functioneren.

 

Loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding voor teams en organisaties.

De Impact Cirkel voor directiecoaching.

Call Now Button