Open Source Sofware

030 - 34 10 34 9 agile@www.nipon.nl
Zakelijke loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding door een ervaren loopbaancoach in Utrecht en Amsterdam.

Loopbaancoaching

Als het team niet langer past…

NIPON bouwt mee aan krachtige teams. Dit betekent echter ook dat er keuzes gemaakt worden. Soms geeft een team aan niet langer vertrouwen te hebben in een teamlid. Dit is pijnlijk, maar wij geloven in openheid. Wat vaker voorkomt is dat een teamlid (al dan niet na het volgen van de teamtraining) aangeeft, niet langer te passen in het team. Hij of zij wil op zoek naar een nieuwe werkplek. NIPON kan hierbij helpen. 

Inhoud
Elk loopbaantraject is maatwerk. NIPON werkt hiervoor nauw samen met loopbaanadviseur Fleur van Duijne (zie de teampagina). Bij een specifieke (hulp)vraag of werkomgeving kan een andere loopbaanadviseur worden ingeschakeld.

 

Informatie
Loopbaanbegeleiding volgt meestal uit een teamtraject. Heeft uw team* geen traject doorlopen, maar bent u wel geïnteresseerd in de mogelijkheden van loopbaanbegeleiding, neemt u dan contact met ons op via teamtraining@nipon.nl of bel op ons nummer  030 – 34 10 34 9.  U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

* Wij hebben uitsluitend organisaties als klant. Private personen die op zoek zijn naar loopbaanbegeleiding kunnen we helaas niet verder helpen.

 

Loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding voor teams en organisaties.

De Impact Cirkel voor loopbaanbegeleiding.

Call Now Button