Open Source Sofware

030 - 34 10 34 9 agile@www.nipon.nl

Team/trainers

NIPON is een initiatief van coaches, trainers, psychologen en agile adepten. Omdat we als organisatie 100% agile opereren is er geen hiërarchie. Afhankelijk van de klantvraag selecteren we de juiste trainer of coach. Dit werkt niet alleen motiverend maar vooral enorm effectief.

Voor de meest ingezette trainers/coaches geven we hieronder een korte profielschets.

Gerrit

Gerrit

Teamtrainer en managementcoach

Gerrit Streekstra coacht en traint teams, managers en directieleden. Binnen NIPON verzorgt hij teamtraining en individuele coaching. Gerrit runt samen met Maurice Overbeeke De Verbindingsdienst.

Anat

Anat

Teamtrainer & coach

Anat Reines is trainer en coach bij NIPON. Zij traint (scrum)teams in Agile werken. Haar kracht ligt in het doorzien van, en werken aan, teamdynamiek. Door haar gerichte interventies worden complexe zaken helder.

Gerjon

Gerjon

Agile coach / trainer

Gerjon Zomer is freelance Agile coach in IT, marketing en (new) business scrum. Hij neemt afwisselend de rol van Product owner en Scrum master op zich. Gerjon is actief in meerdere lean start-ups en bedenker van het inktbesparende Ecofont.

Jij?

Jij?

Word (Agile) trainer bij NIPON

Heb je ervaring als trainer in Agility? Train of coach je teams en wil je je aanpak combineren met een praktijksetting? Dan kon NIPON weleens iets tofs bieden. Neem vrijblijvend contact op door de link naar je Linkedin profiel of website te mailen (contact@nipon.nl).

Maurice

Maurice

Trainer / coach / haptonoom

Maurice Overbeeke is trainer, coach en haptonoom. Zijn kracht: hij dringt direct door tot de kern van het team en de teamleden. Naast trainer bij NIPON is Maurice actief in De Verbindingsdienst en heeft hij zijn eigen coachingspraktijk.

Jeremy

Jeremy

Agile coach / chefkok

NIPON rust op drie pijlers: kennis + tools + ervaring. Ondernemer en chefkok Jeremy Buisman is de drijvende kracht achter het ‘ervaren’. Hij is chefkok van CookCook! en in zijn vrije tijd actief als hockeykeeper en -coach.

Marcel

Marcel

Trainer Agile proces & planning

Marcel van den Elst traint teams in het beheersbaar houden van agile projecten. Hij is daarnaast ontwikkelaar van het GPD.today platform dat een softwarematige oplossing biedt voor proces en planning.

Fleur

Fleur

Loopbaanadviseur

Fleur van Duijne is zelfstandig loopbaancoach. Zij coacht teamleden bij het vinden van de juiste plek in (of buiten) een organisatie. Fleur ondersteunt onze klanten bij loopbaanvraagstukken.

 

 

Elric

Elric

Agile coach / scrum master

Elric Crouch is interim Agile coach en scrum master. Zijn focus en expertise ligt bij complexe, multi-level scrum projecten. Elric heeft ervaring binnen diverse corporates en als ondernemer. Hij is vooral één bak energie.

Vincent

Vincent

Agile coach / scrum master

Vincent Ekkel is scrum master en agile coach. Als (freelance) trainer bij NIPON focust hij op IT scrum waar hij het beste in Agile devops naar boven haalt. Vincent zet toegevoegde en toe te voegen ‘waarde’ centraal. Hij blogt regelmatig op deze site.

Alrik

Alrik

Agile coach / scrum master

Alrik Hiemstra is actief als Scrum master en Agile coach bij met name corporates. Bij NIPON traint Alrik teams in de Agile mindset, met focus op (Business) Agility, Design thinking en visualisatie. Alrik biedt daarnaast individuele Agile/scrum coaching.

Call Now Button