Open Source Sofware

030 - 34 10 34 9 agile@www.nipon.nl

Agile onboarding

Nipon biedt een unieke teamtraining aan voor teams en organisaties die Agile willen (of moeten) werken. In deze masterclass leren we u ‘De agile mindset’. In een leerzame en praktijkgerichte sessie leert u Agile snappen. Zo kunt u de Agile Frameworks (Scrum, Kanban, XP) effectief inzetten. 

Agile en scrum leren? Volg de praktijkgerichte onboarding training van NIPON. We bieden teamtraining en organisatietraining.Inhoud
De Agile Onboarding valt uiteen in drie delen. Na een kennismaking starten we met een theoretisch gedeelte afgestemd op de vraag/problematiek vanuit het team en de organisatie. Vervolgens gaan we aan de slag met de werkvorm Scrum koken onder begeleiding van professionele chef-koks. De trainer neemt hierbij de rol van Agile coach op zich. Als laatste volgt de finale retrospective waarin de trainer teruggeeft wat hij/zij gezien heeft en met concrete handvatten voor verbetering komt.

Praktijkgericht
In al onze trainingen creëren we een praktijksetting. We geven iedereen uitdagende maatopdrachten en raken daarmee direct de kern van wat elk teamlid heeft te leren. De opgedane kennis en vaardigheden wordt daarbij in de praktijk gebracht. Een werkvorm die we vaak gebruiken is de kookworkshop waarbij de teamleden onder aanvoering van professionele chef-koks een heerlijk meergangen diner bereiden. De beste passende werkvorm kiezen we altijd in samenspraak met u. We stellen als eis dat de praktijksetting de teamdynamiek laten zien én dat deze veilig is en voelt.

Karakter
De Agile Onboarding is vooral bedoeld voor teams die voor het eerst Agile gaan werken of voor nieuw teams (al dan niet met Agile specialisten) die elkaar beter willen leren kennen. Het programma combineert kennis en inzichten met ontspanning. Het is daarom ook zeer geschikt als teamdag mét verdieping.

Voorgesprek
Voor we weten wat we u kunnen bieden, moeten we het probleem helder hebben. Eén van de trainers neemt daarom vooraf contact met u op. Wat doet uw team, wat wilt u bereiken en waar loopt u tegenaan? Waar zit de pijn? We nemen de organisatie visie, missie en doelen als uitgangspunt. In de training lichten we issues uit de praktijk uit. De kosten van de telefonische intake zijn inbegrepen in de trainingsprijs.

Duur
1,5 dagdeel (sessie van 6 uur)

Trainers
De Agile Onboarding is een samenwerking tussen NIPON, CookCook! en een ervaren Agile coach/trainer. Afhankelijk van uw leerdoel selecteren we de juiste trainer. Kijk hier voor een overzicht van onze Agile trainers en coaches.

Deelnemers
Deze training verzorgen wij voor teams van 6 tot 16 personen. Grotere groepen in overleg. Voorkennis is niet nodig.

Investering
De kosten voor de Agile Onboarding bedragen € 150,00 per deelnemer en € 1.500,00 voor de Agile trainerInbegrepen zijn de training, hand-outs, huur van de trainingslocatie, hapjes & drankjes, kookworkshop en afsluitend meergangen diner inclusief dranken. Bedragen exclusief BTW.

Locatie
De training wordt standaard verzorgd in onze sfeervolle trainingslocatie in Utrecht (Oud Zuilen).

Ervaring 
De Agile Onboarding is onder meer effectief ingezet voor teams van Rabobank, ABN Amro, Deloitte, USG en de Belastingdienst.

Info en boeken
Wilt u meer informatie over deze training? Stuur een e-mail naar teamtraining@nipon.nl of bel op ons nummer  030 – 34 10 34 9.  U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Contact
Wilt u weten hoe de training van NIPON bijdraagt aan krachtige teams? Vraag een gratis adviesgesprek aan. Stuur een email naar teamtraining@nipon.nl of bel ons.

030 - 34 10 34 9 

team trainen in agile mindset met de agile / scrum met ons onboarding programma. ook voor business scrum en marketing scrum.

De Impact Cirkel voor deze training

Wilt u uw scrum team trainen? NIPON verzorgt praktijkgerichte teamtrainingen in de Agile Mindset.

We focussen op onboarding, soft skills, teambuilding en proces & planning. Desgewenst bieden we individuele teamleden een coachingstraject met focus op persoonlijke effectiviteit.

De trainingen verzorgen wij bij voorkeur op onze prachtige trainingslocatie in Oud Zuilen, maar InCompany is ook mogelijk. 

Call Now Button