Open Source Sofware

030 - 34 10 34 9 agile@www.nipon.nl
NIPON biedt een soft skills training in scrum, agile, kanban en scrumban. persoonlijke effectiviteit in scrumteams.

Soft Skills Dag

Een slagvaardig team is een optelsom van de individuele spelers en de synergie die deze teamleden samen creëren. Synergie ontstaat niet door droge kennis en kunde, maar door de energie en het enthousiasme waarmee de teamleden elkaar aansteken. Dit vraagt allereerst om sterke persoonlijke vaardigheden, aan persoonlijke effectiviteit. Denk aan weerbaarheid, veerkracht en overtuigingskracht. Deze zogenaamde soft skills – als tegenhanger van de hard skills kennis en kunde – trainen we bij NIPON.  

Inhoud
In de soft skills training werken we vanuit de afzonderlijke teamleden naar een effectiever team. Dit vraagt een open, zelf-kritische houding van alle deelnemers*. Niet alleen van operationele medewerkers, maar vooral ook van management en directie. Deze training vergt integriteit, inlevingsvermogen en coachingsvaardigheden van onze trainers. We zetten daarom alleen onze meest ervaren trainers in. De trainers verzorgen de theorie, coachen de teamleden voortdurend en geven na afloop een heldere analyse en persoonlijke feedback. Waar nodig maken we gebruik van instrumenten als DISC, MDI en Strenghtsfinder.

Praktijkgericht
In al onze trainingen creëren we een praktijksetting. We geven iedereen uitdagende maatopdrachten en raken daarmee direct de kern van wat elk teamlid heeft te leren. De opgedane kennis en vaardigheden wordt daarbij in de praktijk gebracht. Een werkvorm die we vaak gebruiken is de kookworkshop waarbij de teamleden onder aanvoering van professionele chef-koks een heerlijk meergangen diner bereiden. De beste passende werkvorm kiezen we altijd in samenspraak met u. We stellen als eis dat de praktijksetting de teamdynamiek laten zien én dat deze veilig is en voelt.

Karakter
Het programma is pittig – de deelnemers gaan met de billen bloot, de onderste steen komt boven – en bedoeld voor teams waar echt iets mis is of die tenminste echt bereid zijn te investeren in groei.

Voorgesprek
Voor we weten wat we u kunnen bieden, moeten we het probleem helder hebben. Eén van de trainers neemt daarom vooraf contact met u op. Wat doet uw team, wat wilt u bereiken en waar loopt u tegenaan? Waar zit de pijn? De kosten van de telefonische intake zijn inbegrepen in de trainingsprijs.

Duur
Volle dag van 8 uur inclusief zelfbereid (meergangen) diner.

Trainers
De Soft skills dag is een samenwerking tussen NIPON, CookCook! en één van ervaren trainers. De trainer selecteren we op basis van uw vraag, beschikbaarheid en ‘klik’.

Deelnemers
Deze training verzorgen wij voor groepen van 6 tot 16 personen. Grotere groepen in overleg. Voorkennis is niet nodig.

Investering
De kosten van de Soft skills dag bedragen € 4.995,00 (ex btw). Dit is voor de hele groep. Inbegrepen zijn de training, huur van de trainingslocatie, hapjes & drankjes, kookworkshops en afsluitend meergangen diner inclusief dranken.

Locatie
De training wordt standaard verzorgd in onze sfeervolle trainingslocatie in Utrecht (Oud Zuilen).

Ervaring 
De training is onder meer effectief ingezet bij Nijenrode Business University.

Extensies
In overleg.

Info en boeken
Wilt u meer informatie over deze training? Stuur een e-mail naar teamtraining@nipon.nl of bel op ons nummer  030 – 34 10 34 9.  U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

* In een organisatie die Agile werkt, vragen we niet alleen openheid van de specialisten maar vooral ook van de product-owners, scrum masters en agile coaches. Geen geheimen dus, maar de impediments op tafel!

 

 

 

 

praktjkgerichte soft skills vaardigheidstraining voor groepen en team.

De Impact Cirkel voor deze training

Contact
Wilt u weten hoe de training van NIPON bijdraagt aan krachtige teams? Vraag een gratis adviesgesprek aan. Stuur een email naar teamtraining@nipon.nl of bel ons.

030 - 34 10 34 9 

Call Now Button