Open Source Sofware

030 - 34 10 34 9 agile@www.nipon.nl
NIPON biedt een crash course in agile, scrum, kanban en scrumban. een eendaagse introductie.

Team driedaagse

Teambuilding vanuit verbindend leiderschap

Keulen en Aken zijn niet in 1 dag gebouwd. Een team in zwaar weer weer op de rit krijgen, vraagt dan ook vaak meer dan 1 sessie. Voor organisaties die echt willen investeren in hun team(s) bieden we een speciale Team driedaagse. Drie intensieve dagen met tegelijk voldoende ruimte voor ontspanning, verbinding en stilte. 

Inhoud
De Team driedaagse focust op verbindend leiderschap. We gaan uit van een drietrapsraket. Verbinding maken met jezelf, met de ander en met het krachtenveld waar jij je in begeeft. De individuele lessen vertalen we vervolgens naar het team. We zijn scheutig met theorie; de trainers scheppen slechts een theoretisch kader dat aansluit bij de ervaring van het team. Zij coachen de teamleden voortdurend, analyseren en komen met gerichte persoonlijke feedback.

Dagprogramma
De dagindeling hangt af van het team maar op hoofdlijnen hanteren we de volgende structuur:

  • Dag 1. Verbinding met jezelf: wat laat je wel en niet toe in jezelf? Wat laat je zelfs niet aan jezelf zien?
  • Dag 2. Verbinding met de ander: wat toon je en wat kun je nog meer tonen om meer uit jezelf en anderen te halen? En hoe doe je dit?
  • Dag 3. Verbinding met het team: hoe kan het team profiteren van eerder gedane ontdekkingen? Wat is hiervoor nodig?


Praktijkgericht
In al onze trainingen creëren we een praktijksetting. We geven iedereen uitdagende maatopdrachten en raken daarmee direct de kern van wat elk teamlid heeft te leren. De opgedane kennis en vaardigheden wordt daarbij in de praktijk gebracht. Een werkvorm die we vaak gebruiken is de kookworkshop waarbij de teamleden onder aanvoering van professionele chef-koks een heerlijk meergangen diner bereiden. De beste passende werkvorm kiezen we altijd in samenspraak met u. We stellen als eis dat de praktijksetting de teamdynamiek laten zien én dat deze veilig is en voelt.


Karakter
Het programma is pittig. Wij  geloven in de combinatie van veiligheid en ongemak. Dan kun je als  deelnemer met de billen bloot gaan en je onderste steen boven halen. Het programma is geschikt voor ieder team dat bereid is te investeren in groei, in het bijzonder voor teams met serieuze issues.

Voorgesprek
Voor we weten wat we u kunnen bieden, moeten we het probleem helder hebben. Eén van de trainers neemt daarom vooraf contact met u op. Wat doet uw team, wat wilt u bereiken en waar loopt u tegenaan? Waar zit de pijn? De kosten van de telefonische intake zijn inbegrepen in de trainingsprijs.

Duur
3 dagen (sessies van 8 uur)

Trainers
De Team driedaagse is een samenwerking tussen NIPON, CookCook! en de trainers van De VerbindingsdienstMaurice Overbeeke en Gerrit Streekstra. Voor deze training zetten we dus twee trainers in.

Deelnemers
Deze training verzorgen wij voor teams van 6 tot 16 personen. Grotere groepen in overleg. Voorkennis is niet nodig.

Investering
De kosten voor de Team driedaagse bedragen € 13.500,00 (ex btw).
Dit is het tarief voor de hele groep. Inbegrepen zijn de training, huur van de trainingslocatie, hapjes & drankjes, kookworkshops en afsluitend meergangen diner inclusief dranken.

Locatie
De training wordt standaard verzorgd in onze sfeervolle trainingslocatie in Utrecht (Oud Zuilen).

Info en boeken
Wilt u meer informatie over dit programma? Stuur een e-mail naar teamtraining@nipon.nl of bel op ons nummer  030 – 34 10 34 9.  U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

 

De Impact Cirkel voor deze training

Contact
Wilt u weten hoe de training van NIPON bijdraagt aan krachtige teams? Vraag een gratis adviesgesprek aan. Stuur een email naar teamtraining@nipon.nl of bel ons.

030 - 34 10 34 9 

Call Now Button