Open Source Sofware

030 - 34 10 34 9 agile@www.nipon.nl
NIPON biedt een crash course in agile, scrum, kanban en scrumban. een eendaagse introductie.

Leiderschapdag

Teamtraining persoonlijk leiderschap

Het lijkt een tegenstrijdigheid: een teamtraining persoonlijk leiderschap. Maar juist in deze schijnbare tegenstelling ligt de grootste succesfactor van deze training. Het is weinig zinvol om persoonlijk effectief te worden als je dit niet kunt vertalen naar de werksetting. Het doel van de Leiderschapsdag is een verkenning van teamdynamiek en de rol van de individuele teamleden hierin. We laten de deelnemers ervaren hoe het voelt om ‘in je kracht te staan’. In één dag bouw je geen krachtig team, maar je kunt wel de juiste inzichten geven en een mooie basis leggen. Dat is wat we doen in de Leiderschapsdag

Inhoud
De Leiderschapsdag focust op verbindend leiderschap. Team én individu laten groeien door de verbinding tussen beide. We gaan op hoofdlijnen aan de slag met de drietrapsraket: verbinding maken met jezelf, met de ander en met het krachtenveld (team) waar de teamleden zich begeven. De individuele lessen vertalen we vervolgens naar het team. De trainers verzorgen de theorie, coachen de teamleden voortdurend en geven na afloop een heldere analyse en persoonlijke feedback.

Praktijkgericht
In al onze trainingen creëren we een praktijksetting. We geven iedereen uitdagende maatopdrachten en raken daarmee direct de kern van wat elk teamlid heeft te leren. De opgedane kennis en vaardigheden wordt daarbij in de praktijk gebracht. Een werkvorm die we vaak gebruiken is de kookworkshop waarbij de teamleden onder aanvoering van professionele chef-koks een heerlijk meergangen diner bereiden. De beste passende werkvorm kiezen we altijd in samenspraak met u. We stellen als eis dat de praktijksetting de teamdynamiek laten zien én dat deze veilig is en voelt.


Karakter
Het programma is pittig. Wij geloven in de combinatie van veiligheid en ongemak. Dan kun je als deelnemer met de billen bloot gaan en je onderste steen boven halen. Het programma is geschikt voor ieder team dat bereid is te investeren in groei.

Voorgesprek
Voor we weten wat we u kunnen bieden, moeten we het probleem helder hebben. Eén van de trainers neemt daarom vooraf contact met u op. Wat doet uw team, wat wilt u bereiken en waar loopt u tegenaan? Waar zit de pijn? En hoe complex is de teamsetting en -dynamiek?* De kosten van de telefonische intake zijn inbegrepen in de trainingsprijs.

Duur
1 dag (sessie van 8 uur)

Trainers
De Leiderschapsdag is een samenwerking tussen NIPON, CookCook! en de trainers van De VerbindingsdienstMaurice Overbeeke en Gerrit Streekstra. Voor deze training zetten we dus twee trainers in.

Deelnemers
Deze training verzorgen wij voor teams van 6 tot 16 personen. Grotere groepen in overleg. Voorkennis is niet nodig.

Investering
De kosten voor de Leiderschapsdag bedragen € 4.995,00 (ex btw).
Dit is het tarief voor de hele groep. Inbegrepen zijn de training, huur van de trainingslocatie, hapjes & drankjes, kookworkshop en afsluitend meergangen diner inclusief dranken.

Locatie
De training wordt standaard verzorgd in onze sfeervolle trainingslocatie in Utrecht (Oud Zuilen).

Ervaring 
De training is onder meer effectief ingezet bij Nijenrode Business University.

Info en boeken
Wilt u meer informatie over deze training? Stuur een e-mail naar teamtraining@nipon.nl of bel op ons nummer  030 – 34 10 34 9.  U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

* De Leiderschapsdag heeft, doordat we slechts 1 dag hebben, een oriënterend karakter. Het is de ideale opstap naar de Team Driedaagse, een programma waarin we daadwerkelijk krachtige teams bouwen. Voor teams met een complexe dynamiek adviseren wij sowieso deze driedaagse training.

 

NIPON biedt een eendaagse training in teambuilding, teamtraining en teamcoaching.

De Impact Cirkel voor deze training

Contact
Wilt u weten hoe de training van NIPON bijdraagt aan krachtige teams? Vraag een gratis adviesgesprek aan. Stuur een email naar teamtraining@nipon.nl of bel ons.

030 - 34 10 34 9 

Call Now Button