Open Source Sofware

030 - 34 10 34 9 agile@www.nipon.nl
NIPON biedt een crash course in agile, scrum, kanban en scrumban. een eendaagse introductie.

Liberating Structures

Including and unleashing everyone

Liberating structures. U heeft er van van gehoord. Of er op Linkedin over gelezen.  Maar wat is het nu eigenlijk? De zoveelste hype in managementland? Wij zijn net zo kritisch als u, maar zijn van mening dat de Liberating structures die Lipmanowicz en McCandless hebben uitgedacht en opgetekend écht iets nieuws brengen. Met onze Liberating Structures Dag maken teams, afdelingen en hele organisaties kennis met de 33 simpele methodieken en regels voor effectieve cultuuromslag. 

Inhoud
De Liberating Structures Dag duurt zoals de naam aangeeft slechts 1 dag. Meer heeft u niet nodig om de volledige potentie van de technieken te snappen. Want ook hier geldt: ‘doe het en je snapt het’. Wij enthousiasmeren u over de liberating structures, u mag er vervolgens zelf mee aan de slag. De LS Day is een luchtige dag – honderd procent Powerpointvrij – met zo min mogelijk kennisoverdracht en zoveel mogelijk ervaren en oefenen.

Praktijkgericht
In al onze trainingen creëren we zoveel mogelijk een praktijksetting. Dit geldt ook voor de Liberating Structures Dag. Als het even kan, sluiten de oefeningen aan over uw praktijksituatie. U brengt real life casussen in als oefenmateriaal. We garanderen dat alle oefeningen de echte teamdynamiek laten zien. En dat de Liberating Structures Dag altijd voor alle deelnemers veilig is en voelt.

Overzicht van de 33 liberating structures. NIPON geeft trainingen en teamdagen rond deze liberating structures. In Utrecht en Amsterdam.


Karakter
De Liberating Structures Dag is vooral ontspannen. We bieden beperkte theorie (die is er namelijk niet, wat tegelijk de kracht is van de liberating structures) en gaan vooral met u aan de slag. Het programma is geschikt voor ieder teamlid, team, afdeling en organisatie die bereid is te investeren in groei.

Voorgesprek
Om aan te sluiten op uw praktijksituatie, willen we vooraf een globaal beeld vormen van uw organisatie. Wat doet en maakt u, waar loopt u tegenaan, waar wilt u heen? Waar zit de pijn? Eén van de NIPON ‘trainers’ neemt daarom vooraf contact met u op. De kosten van de telefonische intake zijn inbegrepen in de dagprijs.

Duur
1 dag (sessie van 8 uur). Halve dag ook mogelijk (4 uur).

Trainers
Voor de Liberating Structures Dag maken we, afhankelijk van uw situatie en vraag, gebruik van zowel eigen als externe ‘trainers’. We zetten het woord trainers tussen aanhalingstekens, omdat zij de dag slechts begeleiden. U bent uw eigen trainer.

Deelnemers
Deze dag verzorgen wij voor teams van 6 tot 600 personen. Voorkennis is niet nodig.

Investering
De kosten voor deze dag zijn afhankelijk van de groepsgrootte.
Een kostenvoorbeeld: De Liberating Structures Dag voor een groep van 40 personen kost € 3.995,00 (ex btw). Dit is het tarief voor de hele groep. Inbegrepen zijn de training, huur van de trainingslocatie, hapjes & drankjes, eventueel een passende kookworkshop en afsluitend meergangen diner inclusief dranken.

Locatie
De training wordt standaard verzorgd in onze sfeervolle trainingslocatie in Utrecht (Oud Zuilen).

Info en boeken
Wilt u meer informatie over deze training? Stuur een e-mail naar teamtraining@nipon.nl of bel op ons nummer  030 – 34 10 34 9.  U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Tip: bestel vandaag nog het boek The surprising power of Liberating Structures op bol.com Of lees meer over de liberating structures op de website.

 

NIPON biedt een eendaagse training in teambuilding, teamtraining en teamcoaching.

De Impact Cirkel voor deze training

Contact
Wilt u weten hoe de training van NIPON bijdraagt aan krachtige teams? Vraag een gratis adviesgesprek aan. Stuur een email naar teamtraining@nipon.nl of bel ons.

030 - 34 10 34 9 

Call Now Button